Unofficial site

Ceca za četiri sata zaradila 775.000 evra!

Za samo četiri i po sata novu Cecinu pesmu „Šteta za mene“, po ceni od 118 dinara, skinula 774.344 fana. Dugo najavljivana pesma Svetlane Ražnatović „Šteta za mene“ puštena je juče tačno u podne u prodaju na sajtu „Miligram mjuzika“. Za samo četiri i po sata numeru su, po ceni od 118 dinara, skinula čak 774.344 fana, saznaje Kurir!

Ceca i Brena

– U prvom satu bilo je 125.000 ulazaka na sajt, odnosno 35 logovanja u sekundi, što je dovelo do preopterećenja sajta i nemogućnosti da svi rezervišu pesmu „Šteta za mene“.

Odmah smo angažovali dodatne servere i dodatnu tehničku podršku. Ne možemo da kažemo koliko je do sada kupljeno pesama, ali u svakom slučaju, interesovanje publike je ogromno, što nama ukazuje da smo uvođenjem daunloda uradili pravu stvar i unapredili muzičko tržište. Takođe, to nam ukazuje i da je pesma odlična, kao i čitav album – naglasio je Aleksandar Milić Mili u izjavi za Kurir.

Ovo je prva od devet pesama, a kompletan CD „Ljubav živi“ biće u prodaji 17. juna. Do tada pevačica i te kako ima razloga za slavlje.

– Ceca je ovaj veliki uspeh uveče proslavila sa saradnicima, prijateljima i porodicom uz „dom perinjon“. U poslednja dva dana dobila je više od 1.000 pisama, plišane medvediće i cveće. Dugo se osećala loše i razočarano, ali sad je mnogo bolje – navodi Kurirov izvor blizak Ceci.

Da podsetimo, pevačica je dužna da plati državi milion i po evra jer je za toliko oštetila budžet Srbije kroz transfere 10 fudbalera FK Obilić. Sad je već skupila za prvu ratu.

Aleksandar MiliĆ Mili: Ceca je oduševljena

Aleksandar Milić Mili, Cecin kompozitor, ne krije da je prezadovoljan jučerašnjom prodajom nove pesme.

– Znam koliko dugo i kvalitetno smo radili CD, kao i da je tim najvećih profesionalaca ulazio maksimalnu energiju, dok je Ceca s posebnim emocijama otpevala pesme. Sad sam uveren da će nastati do sada neviđena euforija kada publika čuje kompletan album, koji je do sada nešto najbolje što sam za Cecu napravio.

Šta vam je Ceca rekla kad je videla koliki ste uspeh postigli?
– Izuzetno se raduje što publika reaguje tako pozitivno. Oduševljena je.

Obračun na Jutjubu: Razbila Lepu Brenu

Pravi mali rat vođen je na Jutjubu. Na ovom sajtu iz časa u čas postavljane su Cecina i Brenina nova pesma, s tim što je „Metak s posvetom“ osvanuo čak 12 sati ranije od „Štete za mene“.

Ali ni ta vremenska prednost nije pomogla da Lepa Brena nadjača Svetlanu Ražnatović. Prva je do 16 časova imala ukupno 7.759 pregleda, dok je druga veća tada bila na brojci od 28.538 preslušavanja.

Izvor: Kurir

3 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • pesma je stvarno extra, kao i sve njene druge ..sve joj najbolje u zivotu zelim, snage i hrabrosti da ovo sve nekako prezivi i nastavi da radi ono sto najbolje zna,pevaaa
    ceco volimo te i izdrzi!!!!

  • pesma je ekstra , nisam ni sumnjala da nece biti.i ovim putem dajem ceci punu podrsku za sve u zivotu ti si rodjena da budes broj jedan i to i jesi. drzi se i prebrodi sve kako treba zbog svoje dece a i zbog nas koji te volimo zaista . sve najbolje i velikipozzz za cecu!!!!!!!!!!!!

  • Pozdrav,Ceca i Brena su carice ali definitivno je ovo Cecino vreme.Pesme su joj da traju,pokazace vreme uskoro.A Brena i ako je postujem ako je u istom trenutku pustila pesme to je namerno zbog Cece ali STETA,pukla je vec odavno.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca