Unofficial site

Ceca i Mili oduševljeni uspehom pesme!

Za samo sat vremena, juče od podneva, novu pesmu Svetlane Cece Ražnatović „Šteta za mene“ preuzelo je sa Interneta čak 150,000 ljudi! Zbog ogromne posete, sajt www.miligrammusic.com kompozitora Aleksandra Milića Milija, koji već 16 godina stoji iza Cecenih hitova, posle samo sat vremena bio je potpuno blokiran i satima bio nedostupan.

Ceca - Ljubav Zivi - novi album - 2011

– Još sam u šoku koliko se ljudi uključilo na Internet da skine pesmu „Šteta za mene“, zbog čega nam je sajt momentalno „zablokirao“ i nije bio dostupan nekoliko sati – kaže za „Novosti“ Mili. – Verovao sam da će biti veliko interesovanje, ali ovo prevazilazi sva naša očekivanja. Dobio sam obećanje američkih provajdera da će njihovi serveri uspeti da obrade sve zahteve, ali sajt je toliko posećen da je došlo do prekida. Molim Cecine fanove za strpljenje, jer radimo na proširenju kapaciteta sajta. Svi će dobiti pesmu.

Mada se „Šteta za mene“ desetak minuta posle 12 časova, kada je zvanično puštena u prodaju, našla na Internetu, intezitet prodaje pesme se nije smanjio. Budući da je cena numere 118 dinara (sa porezom), srpska folk diva je za samo sat vremena zaradila 150.000 evra. Ako se uzme u obzir opšta pomama za dugo očekivanim pomenutim singlom, nema sumnje da će se preuzimanje nastaviti i narednih dana, što će Ceci pomoći da gotovo preko noći zaradi čarobnih milion evra.

Novi album „Ljubav živi“ pojaviće se u prodaji 17. juna na svim kioscima, pumpama i u marketima širom Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH, dok će Cecini obožavaoci iz inostranstva pesme moći da preuzmu istog dana sa Milijevog sajta.

Bez obzira na to što je „Šteta za mene“ postigla neviđeni uspeh za produkcijsku kuću „Miligram“, Mili kaže da neće do 17. juna puštati pesme na Internet.

ODUŠEVLjENjE

NA pitanje kako je Ceca reagovala na njihov uspeh, Mili nam je kroz osmeh odgovorio:

Baš ju je obradovala vest. Oduševljena je, kao i ja, jer smo nastavili tamo gde smo stali posle „Ušća“. Nastavljamo da nižemo zajedničke uspehe.

Izvor: Novosti.rs

Emisija Exkluziv na tv Prva je objavila podatak da je Ceca prodala za nekoliko sati 300.000 primeraka novog singla!

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca