Unofficial site

Cecin novi album „Ljubav živi“ prodat u 10.000 primeraka!

Jedan od deset distributera pustio je juče u prodaju novi CD folk dive Svetlane Cece Ražnatović „Ljubav živi“, i za samo nekoliko sati prodato je 10.000 primeraka

Ceca, Ljubav živi, omot, 2011 album

Kompletan tiraž novog albuma Cece Ražnatović pod nazivom „Ljubav živi“ zvanično je od danas u prodaji na svim kioscima i pumpama u Srbiji i zemljama regiona. Kompozitor Aleksandar Milić Mili kaže da su za svih devet pesama spremili video-klipove, koji će blagovremeno biti pušteni u javnost. Svakog kupca CD-a čeka iznenađenje, poklon-knjižica sa tekstovima pesama dok je omot albuma izrađen na visokokvalitetnom reciklirajućem papiru.

Juče je nastalo pravo ludilo kada su fanovi saznali da i dan ranije mogu kupiti CD, i za samo nekoliko sati prvi tiraž je planuo. Zahvaljujem svima koji su sa nestrpljenjem čekali ovaj album. Nadam se da će publika uživati u slušanju pesama isto onoliko koliko smo mi uživali dok smo stvarali hitove. Uveren sam da će pesme „Rasulo“, „Šteta za mene“, „Ona“, „Sve što imam i nemam“, „Ljubav živi“, kao i sve ostale odmah postati hitovi, rekao je Mili za Press.

Izvor: S media

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca