Unofficial site

Cecin sin Veljko proslavio 6 rodjendan

U porodicnoj kuci Ražnatovicevih u utorak 10. decembra upriliceno je povece slavlje, a povod je bio šesti rodendan Veljka Ražnatovica, sina Željka i Svetlane Ražnatovic. Uobicajeno za ovakve proslave u njihovoj kuci, prostorija je bila okicena sa stotinjak balona, a gosti su mogli da uživaju u bogatom švedskom stolu.

Ceca i njen sin Veljko

Inace, okupljanje zvanica je pocelo nešto nakon sedamnaest casova, a slavljenik je goste docekivao u društvu majke i mlade sestre Anastasije. Što se zvanica tice, uglavnom su to bili porodicni prijatelji sa decom. Bila je tu i nekolicina javnih licnosti, takode sa decom. Te veceri smo videli Biljanu Jeftic sa sinom Ivanom, Suzanu Jovanovic sa kcerkom Aleksandrom i Milicu Mitrovic sa kcerkom Kristinom. Rodendanskom slavlju je prisustvovala i uprava fudbalskog kluba „Obilic“ na celu sa Dragišom Binicem, kao i Arkanova kcerka Andela Ražnatovic. Kao posmatraci sa strane, mogli smo da zakljucimo da još uvek cveta ljubav izmedu Lidije Velickovic i fudbalera „Obilica“ Predraga Ocokoljica.

Oko dvadesetak mališana je uživalo u domacim pop hitovima. Bilo je zadovoljstvo gledati njihove plesne egzibicije koje su na trenutak prekinute kada je došao red na slavljenika da pogasi rodendanske svecice na ogromnoj torti „Carobna bajka“. Veljko nije hteo da nam otkrije koju je rodendansku želju zamislio, ali je veselo konstatovao da ce naredne godine krenuti u školu. A mi mu želimo sve najbolje i da mu se rodendanska želja ostvari.

Izvor: Verat.net

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca