Unofficial site

Pesme i igre nikad dosta Ceci

Povodom prvog rodendjendana sestrica Viktora, estradna diva Svetlana Ceca Ražnatović je u salonu, koji se nalazi u prizemlju njene kuće na Dedinju, upriličila glamuroznu zabavu. Na oduševljenje prisutnih, Ceca je zapevala potpuno spontano, a potom su se za mikrofonom smenjivale i njene kolege.

Tetka Ceca Svetlana Raznatovic sa sestricem Viktor

Ponosni roditelji malog slavljenika Ldija i Predrag Ocokoljić, kao i tetka Ceca, vidno raspoloženi dočekivali su goste, medu kojima je bio I veiki broj poznatih ličnosti. Iako je zabava upriličena u kasnim večernjim satima, maleni slavljenik bio je prilično veseo. Obučen u belo svečano odelo sa crvenim leptir-mašnom pJenio je paznju i simpatije gostiju.

Na pocetku rodjendanske žurke atmosfera je nagoveštavala dobru zabavu. Prvi medju zvanicama, osim clanova familije Ražnatović i Ocokoljic stigli su Cecini prijatelji i poslovni saradnici. Pevacica Anabela Djogani na ovaj svečani dogadjaj stigla je u duštvu decka Mladena Radulovića i kćerke Lune, zbog cijeg dolaska je narocito bio srecan Cecin sin Veljko. Ubrzo je stigla i pevacicina kuma Viki Miljković sa suprugom Draganom Taskovićem Tasketom. Slavlju su prisustvovali i pevačica Sanja Đordjevic, Goga Sekulić , kao i Saša Jaksić Zika u društvu devojke Dajane Paunović. Veliku pažnju privukao je dolazak Ace Lukasa i njegove Supruge, stilistkinje Sonje Vuksanovic.

Ceca peva na rodjendanu sestrica Viktora

Bogato posluzenje obilovalo je morskm i ribljim specijalitetima, masovito dekorisanim salatama, egzotično aranziranim vocem i povrćem. Slavljenička torta sa motivima jz dećjih bajki bio je privlacna naročito najmlađim gostima koji su obigravali oko nje, nestrpljivo čekajuci da slavljenik ugasi svecicu.

Posle ukusne zakuske i nekoliko casica zestokog pića atmosfera u otmenom salonu postala je znatno opustenija. Za muziku i dobro raspoloženje bio je zaduzen Alegro Bend. Ponosni roditelji malog Viktora, majka Ldija, obučena u elegantnu zlatnu tuniku zajedno sa suprugom Predragom, fudbalerom jednog kiparskog kluba, nazdravljali su sa gostima.

Kad je rec o igri i zabavi, najsmelija i najveselija, kao prva domacica, bila je Ceca. Prva je zaplesala, a odevena u crni korset i dzins, na podijumu za igru delovala je veoma zavodljivo. Ubzo su joj se pridruzile njene prijateljice, kćerka Anastasija i sin Veljko i njihovi drugovi. Pored srecne tetke spremne za ples bile su pevačica Anabela i Sonja Vuksanović. Pogled prisutnih privukao je zagrljaj i ples Vejka Raznatovića i Lune, Anabeline i Gagijeve kćerke. Iako su bili izloženi znatizeljnim pogledima i zadirkivanjima, njih dvoje su bez ljutnje prihvatili šalu na svoj račun.

Kako su prolazili sati, gosti su bili veseliji, tako da u jednom trenutku gotovo da nije bilo osobe koja nije djuskala. Na odusevljenje prisutnih, potpuno spontano zapevala je i ponosna tetka koja je udovoljavala muzičkim zeljama gostiju. Kasnije su se mikrofoni latili i ostali gosti.

Fantastična zabava potrajala je do ranih jutarnjih casova. Poznata kao osoba koja voli da priredjuje slavlja u svojoj kući, Ceca je i ovog puta bila prezadovoljna zurkom.

Zaista je bilo prelepo. Povodom Viktorovog prvog rodjendana upriličili smo dve proslave. Prvu na dan njegovog rođenja, kada smo organizovali intimno slavlje u krugu porodice. Posto Lidijin suprug Predrag, otac malog slavljenika, zbog obaveza na terenu, nije bio u prilici da prisustvuje prvom porodičnom veselju, čekali smo ga da dodje sa Kipra kako bismo svi zajedno jos jednom proslavili. Cini mi.se da je sve bilo baš kako treba – sa osmehom zavrsava Ceca Ražnatović.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca