Unofficial site

Cecin tata: Neka joj oduzmu vilu, napraviće joj tata drugu

Slobodan Veličković, otac folk dive Cece Ražnatović, protiv koje je podignuta optužnica, broji dane do suđenja i tvrdi da njegova ćerka ni za šta nije kriva. On ističe da je čitav proces nameštaljka zbog predstojećih izbora i da vlast hapšenjem Cece hoće da ubere koji poen kod glasača.

Svetlana Ceca Raznatovic i tata Slobodan Velickovic

„Moja ćerka je dama. Srbija to mora da shvati! Hapsili su je za vreme „Sablje“, optužujući je da krije Legiju, pa evo opet sad pred izbore. Sve je to politička farsa. Ja sam spreman na sve! Imam 62 godine i ne treba mi ništa u životu, al neće niko moje dete da hapsi. Zašto je pre osam godina, kada je bila uhapšena, nisu osudili nego je sada opet zafrkavaju?! Nek joj uzmu vilu, napraviće njoj tata drugu“ – kaže Slobodan u intervjuu za „Puls”.

On ističe da retko priča sa Cecom o novonastaloj situaciji jer neće da je opterećuje. Smatra da je politika uplela prste u slučaj njegove ćerke i da priča kako je prodavala nelegalno igrače nema smisla.

„Udarili su na moje dete i svete joj se za sve što nisu mogli Željku da urade. Pa klub je propao jer ona to nije znala da vodi. Ona nema pojma o tome. Moja suza kada poteče neće na dobro da izađe“ – kaže vidno potrešen Cecin otac. Dok on okopava baštu i gaji stoku u Žitorađi, Cecina mama je otputovala na Kipar kod druge ćerke Lidije, koja je takođe optužena za malverzacije sa fudbalerima.

„Supruga mi se razbolela, a morala je da ode na Kipar da čuva unuče kako bi Lidija došla u Srbiju, inače bi je optužili da je pobegla. Strašno šta smo doživeli. Ja ovde u Žitorađi skupljam jaja na imanju i obrađujem baštu kako bi moja deca i unuci jeli domaću hranu. Sve sam svojim radom stekao, kao i Ceca. Ona je u tu kuću što hoće da joj oduzmu uložila dva i po miliona evra od prodatih CD-ova i nastupa. Ajd da vidim kada joj uzmu ko će da se useli u nju“ – ističe Slobodan u intervjuu za Puls i dodaje:

Slobodan Velickovic, Ne dirajte moje dete, Ceca, Puls, April 2011

„Ceci sam rekao: „Sine, glavu gore, ima tata sve.“ Ja nemam reči šta joj rade. Najveću srpsku legendu optužuju za glupost. Tako su uradili i sa Džajićem“ – revoltiran je Slobodan.

I dok danima građani, kolege i javne ličnosti podržavaju Cecu, ona je odlučila da ne izlazi iz kuće. Njena deca Anastasija i Veljko proteklu sedmicu nisu išli u školu, a prijatelji bliski pevačici kažu da je smršala nekoliko kilograma, da slabo jede i pali cigaretu za cigaretom. Ipak, kako navode, trudi se da održi psihičku stabilnost kako bi decu zaštitila od patnje i sebe ojačala pred suđenje.

Izvor: Puls

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca