Unofficial site

Goca Božinovska: Cecu niko ne razume bolje od mene

Goca Božinovska (45) prva je javna ličnost koja je odlučila da jasno i glasno progovori o slučaju Svetlane Cece Ražnatović. I dok većina njenih kolega i navodnih prijateljica mudro ćuti ili je podržavaju na društvenim mrežama na internetu, Božinovska je odlučila da kaže sve što misli javno, kao što je to uvek i činila.

Ceca i Goca Bozinovska

Kako objašnjava, na ovaj korak se odlučila ne samo zato što je ceni i poštuje kao koleginicu, već zato što njih dve imaju slične životne sudbine.

– Duša me boli zbog Cece. Mogu misliti kako je tek njoj. Čini mi se da je niko ne razume bolje od mene. U neku ruku, sudbine su nam slične. Otac njene dece Željko Ražnatović Arkan, ubijen je, kao što je ubijen i Zoran Šijan, otac moje dece. Boli me muka svake samohrane majke, svake žene koja se sama bori za svoju decu. Ali, u nesreći kroz koju sam prošla srećna sam što meni, posle Šijanove smrti, nije ostalo ništa. Ni pare, ni pištolji, ni poslovi ostali su mi samo goli zidovi. I bolje je što je tako, iako je teže – kaže Božinovska.

Koliko dugo poznajete Cecu?

– Još od kada je bila devojčica… Sećam se, ona je imala 18 godina, a ja 25 kada smo išle zajedno na tezge. Mnogo suza smo zajedno prolile, mnoge radosti smo delile. Ostala je ista i svaki put kada je pogledam prepoznajem u njoj onu lepu devojčicu sa početka karijere. I dok je bila u braku sa Arkanom uvek me je dočekivala raširenih ruku. Obožavam je srcem i dušom, kao da mi je sestra rođena. Većeg i boljeg čoveka na estradi od nje nema.

Čini se da joj mnogi okreću leđa u teškim životnim trenucima?

– Znam, mnogi na estradi likuju zbog svega što joj se dešava, ali ja ću bezrezervno biti uz nju do poslednjeg daha. I da se nešto preokrene, opet bih ostala uz nju srcem i dušom. Patim zato što ona pati, beskrajno saosećam sa njom i sve bih učinila za nju. Poslednju kap krvi i poslednju paru bih sa Cecom podelila. Kažem vam, dobro znam kako je biti sam i boriti se za svoju decu. I ona je bila uz mene onda kada mi je prijatelj najviše trebao, kada mi je bilo najteže, a to ne mogu da zaboravim.

Sada, čini se, vaša ćerka Jelena Vučković ide njenim stopama?

– Ona je luda za Cecom, koja joj je pevački uzor i zato najčešće peva njene pesme u Zvezdama Granda. Kada bi Ceca snimila i „trla baba lan“ za Jelenu bi to bilo najbolje na svetu. Ne imitira ona Cecu, ali ima istu boju glasa kao ona. Znam da Cecu mnogo raduje što Jelena peva njene pesme. A, ja mogu samo da budem ponosna na svoje dete. Ne zakera, ne umišlja, odgovorna je, ne kasni, nije umislila da je zvezda i što je najvažnije ostala je svoja.

Strepim kao majka

Kako podnosite svako pojavljivanje vaše ćerke Jelene u Zvezdama Granda?

– Ne plašim se zbog Jelene što se pevanja tiče, ali strepim kao majka svake subote. Veliki je to stres za mene, a mogu misliti kako je tek tim klincima. Mogu da potpišem, kada bi mnoge nazovi estradne zvezde učestvovale u tom takmičenju, poispadali bi već na početku takmičenja.

Izvor: Vesti

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca