Unofficial site

Cecinu novu pesmu za sat vremena preuzelo 150.000 ljudi!!!!

Ceca

Za samo sat vremena Cecinu novu pesmu „Ljubav živi“ preuzelo je sa interneta 150.000 ljudi. Sajt „Miligram musica“, čiji je vlasnik Aleksandar Milić Mili, kompozitor koji je napravio album sa Cecom, zbog prevelike posete trenutno ne radi.
– Neverovatno je koliko se ljudi uključilo na internet da skine novu Cecinu pesmu. Imam obećanja američkih provajdera da će njihovi serveri uspeti da obrade sve zahteve, međutim sajt je trenutno toliko posećen da je došlo do prekida. Problemi će se vrlo brzo rešiti – kaže za Blic.rs Mili.

Mili i Ceca su sarađivali ranije, a sada su napravili petogodišnju pauzu,

– Nas dvoje praktično nikada nismo bili u sukobu. Zajedno radimo sedamnaest godina i ja sam sa njom uradio osam albuma uključujući ovaj. Sve njene najpoznatije pesme su moje delo od “Idi dok si mlad” preko “Zabranjeni grad” do “Lepi grome moj”. Novi album “Ljubav živi” radio sam oko godinu i po dana, uporedo sa projektom “Miligram 2”. Imamo devet sasvim novih numera. Za naslovnu pesmu napisao sam i tekst, inače je većinu tekstova za album napisala Marina Tucaković – kaže Mili.

Izvor: Blic Online

By. Goran Gogo Kuljančić

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca