Unofficial site

Cecu Zabole Za Estradni Sljam!


Ništa ne prima ka srcu. Najveća srpska folk zvezda Svetlana Ražnatović dane provodi čitajući hiljade pisama koja su sa svih meridijana stigla na njenu adresu, a na zlobne komentare
pojedinih pevačica ne obraća pažnju. Ni najmanje.

Cecu uopšte ne pogađaju komentari tih zlobnih pojava koje sebe nazivaju pevačicama , pljuckaju po njoj svaki put kad im ponestane marketinškog prostora, i svađaju se same sa sobom, jer ona ostaje dosledna sebi i ne spušta se na njihov nivo.

Zabole je za estradni šljam. Album je gotov, sve pesme su veoma tužne i kroz svaku se provlači dobar deo Cecinog života – naglašava jedan od najbližih prijatelja folk dive.

U svom domu u Ljutice Bogdana Ceca je napravila i mini-teretanu, u kojoj će intenzivno vežbati.

Neće da se slika

Naš sagovornik tvrdi da ona nijednu sliku neće objaviti u javnosti u narednim danima.

– Fotografije neće raditi pre isteka kućnog pritvora, u znak protesta i bunta zbog nepravde koja joj je učinjena. Sledećih osam meseci iskoristiće kreativno, osmišljajući sa svojim timom kampanju, stajling, video- spotove i sve ono što sa sobom nosi objavljivanje novog albuma, odnosno planirana turneja. Ima punu podršku porodice i prijatelja, pa će i iz ove situacije izaći jača i spremna za sve životne izazove.

Izvor: KURIR

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca