Unofficial site

DRAMA: Ceca sprečila Gocinog sina da upadne na Farmu

Ceca ga je držala u kući dok se situacija nije stišala i dok se nije saznalo da se vraćam kući, rekla je Goca 

mirko sijan fejsbuk 1370936545 323901 560x300 DRAMA: Ceca sprečila Gocinog sina da upadne na FarmuFoto: Facebook 

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan (19) hteo je da uleti na imanje u Lisoviće kada je čuo za tuču između Vesne Rivas i njegove mame, ali ga je u tome sprečila Svetlana Ceca Ražnatović.

Naime, u trenutku kada se desila tuča na Farmi Mirko Šijan je bio na koncertu Aca Lukasazajedno sa Veljkom Ražnatovićem, Cecinim sinom. Budući da je zaštitnički nastrojen prema majci, odmah je krenuo na imanje u Lisoviće. Kako ne bi došlo do neprilike, Ceca je Mirka zatvorila u svojoj vili na Dedinju.

Ceca i Goca su godinama drugarice i njihova deca se druže, pa su tako zajedno bili na koncertu Ace Lukasa. Taman pred kraj koncerta izbila je tuča na Farmi i Mirkova mama Goca je zadobila žestok udarac u glavu. Mirku Šijanu je odmah krenuo da zvoni telefon i ljudi su mu javljali šta se desilo. Ceca je takođe saznala šta se desilo i odmah je zvala Veljka i rekla da zajedno sa Gocinim sinom dođu u vilu na Dedinju”, ispričao je dobro obavešten izvor i dodao da je mladi Šijan bio veoma uznemiren.

“Kada je čuo da je Vesna udarila njegovu mamu po glavi i da zbog bolova Goca plače i ne može da se smiri, Mirko je hteo da iskoči iz svoje kože. Međutim, Ceca ga je bukvalno zaključala i nije mu dala da izađe. Sve vreme ga je smirivala i objašnjavala da ništa neće postići s tim da ode na imanje i pokuša da se na bilo koji način obračuna i zaštiti majku. Tek kada su uživo na televiziji videli da Goca napušta Farmu, Ražnatovićeva je Šijana uputila ka njihovom domu u Surčinu i ode da vidi majku. Zaista se ponela kao pravi prijatelj”, rekao je izvor.

Goca Božinovska je potvrdila da se njen sin smirio posle incidenta na Farmi.

“Jeste, smirio se. Ceca ga je držala u kući dok se situacija nije stišala i dok se nije saznalo da se vraćam kući. Ma Ceki je moj veliki prijatelj i neizmerno sam joj zahvalna na svemu”, rekla je Goca. 

goca bozinovska vesna rivas 1370902769 323763 DRAMA: Ceca sprečila Gocinog sina da upadne na FarmuTuča Vesne Rivas i Goce Božinovske uznemirio Šijana juniora

DRAMA: Ceca sprečila Gocinog sina da upadne na Farmu 

Izvor: Kurir

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca