Unofficial site

Ceca večeras zatvara šestu sezonu Ami G Show-a (Foto)

Najveća zvezda današnje srpske estradne scene Svetlana Ceca Ražnatović večerašnja je gošća Ognjena Amidžića u poslednjoj emisiji šeste sezone „Amidži šou“ na TV Pink u 22.00.

„Ovu sezonu otvorio sam razgovorom sa Cecom snimljenim u njenom domu na Kipru, pa evo, sa Cecom i završavamo. Obrnuli smo krug“, kaže Ognjen Amidžić.

Otkrivamo stihove omiljene pesme Cece Ražnatović sa novog albuma!Iako nije čest gost u medijima, Ceca se rado odaziva Ognjenovim pozivima. Imaju dobru komunikaciju, potvrđuje nam autor i dodaje da mu iskustvo govori da je svaka emisija sa njom bila dobra, kvalitetna i veoma gledana. Iako bi njena publika želela češće da je vidi i čuje, ona pažljivo bira kada će se i gde pojaviti, a ovoga puta dva su velika povoda za njeno gostovanje u emisiji „Amidži šou“.

„Željno se iščekuje njen novi album, koji će biti završen pred koncert zakazan za 28. jun na beogradskom Ušću“, kaže Ognjen. „To su veoma važne stvari u njenoj karijeri. U emisiji će uživo otpevati dve pesme sa još neobjavljenog albuma, kao najavu za taj veliki događaj koji sprema.“

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca