Unofficial site

Ceca tuži „Telenor“!

Folk diva se neće na sudu pojaviti samo kao tužilja u slučaju protiv Jelene Karleuše, već ovih dana namerava da pokrene i proces protiv jednog od najvećih svetskih mobilnih operatera „Telenora“. Povod za ovu tužbu biće to što je kompanija iz Norveške na svoj internet sajt pustila u prodaju pesmu „Šteta za mene“, a da pri tom navodno nije tražila dozvolu od autora pesme Aleksandra Milića Milija, niti od nje.

Ceca na dolaru :)

Čim su čuli da je pesma bez dozvole puštena u prodaju, i to po ceni nižoj od one za koju su je oni zvanično prodavali, Ceca i Mili su se čuli da se dogovore šta da preduzmu po tom pitanju. Pošto po prethodnom dogovoru njih dvoje dele novac od prodaje pesme, oboje su smatrali da im je pričinjena velika šteta, konsultovali su se s advokatima i dali im nalog da podignu tužbu protiv mobilnog operatera – kaže za naš list dobro obavešteni izvor blizak folk zvezdi.

Da „Telenor“ zaista prodaje pesmu „Šteta za mene“ po ceni od 82,60 dinara, uverili smo se i sami kada smo posetili njihov internet sajt, a da su to uradili bez dozvole, rekao nam je producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je potvrdio i da će podići tužbu.

Nisam znao da je tako nešto moguće da neko uzme i prodaje pesmu bez ikakvih prava na to. „Miligram“ nije nikome dao prava na digitalnu distribuciju bilo koje pesme sa albuma „Ljubav živi“, jer poseduje svoju digitalnu distribuciju preko sajta www.miligrammusic.com. Moraćemo pokrenuti pravni postupak protiv „Telenora“ u cilju rešavanja ove situacije. Pitanje digitalne piraterije kod nas inače nije adekvatno rešeno, ali to nije podrazumevalo velike kompanije poput „Telenora“, tako da je ovo svojevrsni presedan – izjavio je Mili za „Alo!“.

U želji da čujemo stav mobilnog operatera po ovom pitanju, kontaktirali smo s njihovom službom za odnose sa javnošću, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili nikakav komentar.

Izvor: Alo

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca