Unofficial site

OTKRIVAMO: Cecin novi album zove se Poziv!

Novi album biće promovisan na koncertu „Ušće 2“

Svetlana Ceca Ražnatović počela je s kampanjom za koncert 28. juna na Ušću i pozvala sve ljude koji vole dobru muziku i pozitivnu energiju da dođu i budu deo velikog spektakla. Ona će do koncerta završiti novi CD koji, kako Kurir ekskluzivno saznaje, nosi naziv „Poziv“.

– Došlo je do priličnog zaokreta u odnosu na prethodni album. Pesme su mnogo brže, od ukupno deset, samo je jedna balada – kaže naš izvor blizak najvećoj balkanskoj zvezdi i dodaje:

– Naziv albuma je „Poziv“ iz simboličnih razloga. Pevačica poziva sve ljude koji su željni dobre muzike i pozitivne energije da se okupe na Ušću na Vidovdan i budu deo do sada neviđenog spektakla na našim prostorima koji nosi naziv „Ušće 2“. Ceca u saradnji sa „Miligram mjuzikom“ pravi do sada najveći produkcijski poduhvat koji će nadmašiti prošli koncert, koji je održala imala na Ušću – rekao je izvor Kurira.
Ceca kaže da vredno radi i na albumu i na pripremama za koncert jer želi da sve bude savršeno.

– Počinjem s kampanjom za koncert na Ušću. Pred nama je mnogo posla, ali verujemo da ćemo ljudima doneti osmeh na lice i da će svi koji budu na Ušću 28. juna biti zadovoljni. Mnogo radimo kako bi moji fanovi dobili ono što zaslužuju – rekla je Ceca za Kurir.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca