Unofficial site

Palma: Ceca i Džaja su srpski brendovi

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je u Čačku da su „Ceca i Džaja srpski brendovi, koje treba čuvati“, prenose beogradski mediji.

Dragan Markovic Palam i Ceca Svetlana Raznatovic

– Pre nego što je Svetlana Ražnatović došla na čelo kluba, „Obilić“ je bio ništa. Sramota je i takvoj legendi kao što je Dragan Džajić staviti licice na ruke. Moramo čuvati srpske bredove, jer ih nemamo baš mnogo. Ne treba da radimo u korist svoje štete – rekao je Marković.

Povodom nedavnog hapšenja bivšeg člana Upravnog odbora EPS-a i biznismena Radoslava Savatijevića, osumnjičenog za malverzacije sa izgradnjom puteva, Marković je posavetovao javna glasila da ne donose unapred svoje ocene i zaključke, nego da sačekaju šta će odlučiti sudovi.

Gradonačelnik Jagodine pozvao je na promociji svoje stranke u Čačku svih 300 prisutnih da budu gosti Jagodine krajem maja.

– Obezbedićemo vam prevoz, omogućiti da vidite naša dva sela, odete na pijacu, razgledate grad, a onda i da zajedno ručamo, sve o našem trošku. Pozvaćemo potom i vaše gradsko rukovodstvo da dođe u Jagodinu i vidi kako se troše budžetska sredstva – rekao je Marković.

On je Čačanima obećao da će, posle osnivanja Gradskog odbora JS u Čačku, njegovi aktivisti „početi da traže pogodnu lokaciju za industrijsku zonu, kako bi se privukli inostrani investitori.

– Imate lep grad, dobar prirodni položaj i vredne ljude, pa treba učiniti sve da se nekada jaka čačanska privreda, koja je bila veliki izvoznik, ponovo pokrene – zaključio je Marković.

Izvor: Vesti-Online

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca