Unofficial site

Ceca izbacuje singl 30. maja, ceo album stiže 17. juna!

Svetlana Ceca Ražnatović snimila je novi album, koji će fanovi u celosti moći da preslušaju 17. juna. Počevši od 30. maja na sajtu izdavačke kuće Miligram svi koji žele da čuju Cecine nove pesme moćiće da ih preuzmu, uz određenu novčanu nadoknadu!

Svetlana Ceca Ražnatović

Detalje o novom Cecinom albumu otkrio je za Blic njen saradnik Aleksandar Milić Mili, koji kaže da su poslednjih mesec dana radili punom parom, a da su jedino pravili pauze kada je igrao Novak Đoković.

“Radilo se punom parom, bez pauze. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Novak Đoković. I Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vreme teniskih mečeva nismo svirali i pevali, već navijali iz sve snage”, rekao je Mili i dodao da će se prva nova pesma pojaviti za tri nedelje!

“Ona iz poznatih razloga neće promovisati ovaj album kao prethodne. Neće javno istupati, gostovati na televiziji niti održavati koncerte. Umesto nje o njoj govoriće njene pesme.”

Od 30. maja jedna po jedna nova pesma folk dive moćiće da se preuzme sa sajta Miligrama, naravno uz novčanu nadoknadu. Ceo album, koji će imati 9 pesama, moćiće da se preuzme sa sajta 17. juna, a toga dana će se na kioscima širom zemlje regularno u prodaji pojaviti pevačicin novi CD, četrnaesti po redu.

Da li ste ovako brzo očekivali Cecin novi album, s obzirom na dešavanja u njenom privatnom životu? Šta mislite, kakve će biti nove pesme?

Izvor: Blic

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca