Unofficial site

TOP FORMA: Ceca bolja nego ikad!

Folk zvezda nije menjala imidž, već je samo osvežila svoj prepoznatljivi stil i puna energije iščekuje 28. jun da se susretne s fanovima na najvećem balkanskom koncertu

Vodi računa o svakom detalju predstojećeg hepeninga.
Svetlana Ceca Ražnatović uradila je set promotivnih fotografija, koje će pratiti objavljivanje novog albuma „Poziv“ i koncert na Ušću za Vidovdan! Pevačica nije menjala imidž, već je samo osvežila svoj prepoznatljivi stil, a sudeći po novim fotkama, izgleda bolje nego ikad. U top-formi je, zategnuta i puna energije za predstojeći spektakl pod nazivom „Ušće 2“.

– Ceca iz dana u dan radi na novim detaljima za svoj veliki koncert koji će održati 28. juna u Beogradu. Nakon što su ulaznice puštene u prodaju, ona je uradila i top-fotografije, koje će joj služiti u promotivne svrhe. Angažovala je tim stilista, šminkera, frizera i fotografa, kako bi i taj deo posla bio odrađen što profesionalnije. Svi njeni saradnici tvrde da je Ceca odlična za saradnju jer je u odličnoj formi, ali i izuzetno dobro raspoložena sve vreme, iako su snimanja često duga i zamorna – otkriva izvor blizak pevačici.

Folk zvezda je najavila da će njen novi CD s deset pesma, od kojih je samo jedna balada, biti završen desetak dana pred koncert, da će publika imati vremena da nauči i nove stihove, kako bi mogla da ih peva zajedno sa svojom ljubimicom na Ušću.

Svi bi hteli u fan-pit

Posebna mesta na koncertu su tik ispred bine i predviđena su za najvatrenije fanove. To je, inače, i mesto koje pruža maksimalno uživanje, gde će obožavaoci biti najbliže folk zvezdi, s kojeg će moći da naprave najbolje fotke za svoj Fejsbuk album i približe se Ceci više od svih. Cena karata za ovaj deo koncertnog prostora je 1.200 dinara i baš za njega vlada veliko interesovanje.

Gužva za ulaznice

Prvog dana prodaje ulaznica za Cecin spektakl na Ušću zabeleženo je veliko interesovanje.
Juče tačno u podne, kad su karte puštene u prodaju, fanovi su ispred prodajnih mesta stvorili gužvu kako bi sebi što pre obezbedili mesto na najvećem balkanskom koncertu.
Cene su prilagođene svačijem džepu i kreću se od 800 dinara za parter do 11.000 za VIP mesta.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca