Unofficial site

Za Cecu ceo sprat hotela u Skoplju

Svetlana – Ceca Ražnatović (37) koja će 26. novembra održati koncert u sali “Boris Trajkovski”, u Skoplje će doputovati sa ekipom od 28 ljudi. Ona u Makedoniju stiže dva dana pre nastupa, a specijalno za nju biće rezervisan ceo sprat najelitnijeg hotela u Skoplju.

Svetlana Ceca Ražnatović

Njeno lično obezbeđenje će se pobrinuti da se niko ne približi njenom apartmanu.

– Ceca je najveća zvezda u regionu i zato će dobiti tretman dostojan njenog statusa. Njoj je potrebna privatnost, mir i to je jedino na čemu je insistirala. Što se tiče ostalih zahteva, tu je skromna i nije tražila ništa posebno kada su u pitanju hrana i piće. Prema sopstvenoj želji u Skoplje će doputovati dva dana ranije kako bi mogla da razgovara sa novinarima i odmori se pre koncerta – kaže Renata Petrova, direktor agencije koja organizuje Cecin koncert u Skoplju.

Poslednji put folk zvezda je gostovala u Makedoniji u juna ove godine na zatvaranju “Pivo festa” u Prilepu kada je pevala pred više od 120.000 ljudi iz celog regiona. U Skoplju je do sada imala samo jedan koncert i to na Gradskom stadionu 2005. godine kada je nastupila pred više od 40.000 ljudi, a njen tadašnji rekord još uvek nije oboren.

Organizatori ne žele da otkriju koliko para će Ceca dobiti za koncert u Skoplju, mada nije tajna da ona ovakve nastupe naplaćuje oko 70.000 evra.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.