Unofficial site

Za Cecu ceo sprat hotela u Skoplju

Svetlana – Ceca Ražnatović (37) koja će 26. novembra održati koncert u sali „Boris Trajkovski“, u Skoplje će doputovati sa ekipom od 28 ljudi. Ona u Makedoniju stiže dva dana pre nastupa, a specijalno za nju biće rezervisan ceo sprat najelitnijeg hotela u Skoplju.

Svetlana Ceca Ražnatović

Njeno lično obezbeđenje će se pobrinuti da se niko ne približi njenom apartmanu.

– Ceca je najveća zvezda u regionu i zato će dobiti tretman dostojan njenog statusa. Njoj je potrebna privatnost, mir i to je jedino na čemu je insistirala. Što se tiče ostalih zahteva, tu je skromna i nije tražila ništa posebno kada su u pitanju hrana i piće. Prema sopstvenoj želji u Skoplje će doputovati dva dana ranije kako bi mogla da razgovara sa novinarima i odmori se pre koncerta – kaže Renata Petrova, direktor agencije koja organizuje Cecin koncert u Skoplju.

Poslednji put folk zvezda je gostovala u Makedoniji u juna ove godine na zatvaranju „Pivo festa“ u Prilepu kada je pevala pred više od 120.000 ljudi iz celog regiona. U Skoplju je do sada imala samo jedan koncert i to na Gradskom stadionu 2005. godine kada je nastupila pred više od 40.000 ljudi, a njen tadašnji rekord još uvek nije oboren.

Organizatori ne žele da otkriju koliko para će Ceca dobiti za koncert u Skoplju, mada nije tajna da ona ovakve nastupe naplaćuje oko 70.000 evra.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca