Ceca peva u Prištini!

Albanski mediji na Kosovu obmanjuju javnost najavljujući svoju pevačicu Ritu Oru pod imenom srpske folk zvezde.

Cecin koncert u solnahallen 2012

Svetlana Ražnatović nastupa u Prištini! Ovo je vest koja se poslednjih dana može čuti i pročitati u albanskim medijima na Kosovu. Narod je potpuno zbunjen, a zapravo je reč o najavi koncerta njihove 22-godišnje zvezde Rite Ore, koja živi u Britaniji. Ona će u južnoj srpskoj pokrajini zapevati krajem leta.

– Pojedini voditelji najavljuju Cecu, ali tek u opširnijim najavama se može čuti objašnjenje, tačnije informacija da glas albanske zvezde „malo“ podseća na vokal Svetlane Ražnatović. Gazeta je otišla najdalje, objavivši da je Ritina popularnost na Balkanu, pa čak i u Srbiji, ista kao Cecina, ako ne i veća! U Srbiji teško da je neko i čuo za Ritu – kaže sagovornik Kurira iz Prištine.

On naglašava da je razlog za ovakve najave tamošnjih medija sasvim jednostavan.

– Ljudi su zbunjeni, ali pošto se zna da je Ceca izuzetno popularna u Prištini i da se njene pesme mogu čuti na svakom koraku, pa ne čudi ovakav marketinški trik. Ako ništa drugo, vest privlači pažnju velikog broja njenih fanova – naglašava naš izvor.

I šta reći, osim da onima u Prištini ostaje nada da će nekad imati zvezdu kao što je Ceca.

10. maja 2012 - 10:21h | Koncerti Priština Pošaljite komentar

Nema komentara

  1. Irena Maodus
    8. aprila 2013 - 00:27

    Svaka cast zeni, njenoj harizmi i opstanku u ovom ludom svetu. Da imam priliku da je upoznam na 5 min….Zivotna satisfakcija….eh da mi je samo 5 minuta…

  2. Dejan
    21. aprila 2013 - 02:53

    Ekstra svetlana najbolja si voli te tvoj dejan bujic

Dodaj komentar

Prijavite se sa vašim Fejsbuk nalogom.

 

Pišite nam