Unofficial site

Bez Cecine slike na omotu?

Novi album Cece Ražnatović (38) koji je u tajnosti snimila i koji će uskoro objaviti zove se „Ljubav živi“ po jednoj od pesama koje je komponovao Aleksandar Milić Mili. Ne želeći da iritira bilo koga Ceca je odlučila da se narednih osam meseci, koliko će biti u kućnom pritvoru, potpuno povuče iz javnosti, tako da se čak ni na omotu novog CD neće nalaziti njena slika.

Ceca

Međutim, njeni saradnici su uvereni da njena medijska apstinencija neće uticati na prodaju albuma.

– Omot je već gotov i na njemu neće biti Cecine slike, već će samo biti ispisano: Miligram, Ceca, „Ljubav živi“…

Ceo marketing biće sveden na minimum u skladu sa situacijom.

Ovo je još jedan naš eksperiment, jer ćemo dokazati da su dobre pesme najbolji i jedini marketing – otkriva Milić.

Iako su pojedini mediji spekulisali da će Ceca nastupati na narukvicom za nadzor na nozi, on tvrdi da su sve koncertne aktivnosti obustavljene narednih osam meseci.

Kada prođe sporni period, „Miligram“ će organizovati Cecinu turneju u Srbiji, dijaspori i naravno veliki koncert u Beogradu – kaže Milić ne želeći da otkrije zašto je pre nekoliko godina došlo do prekida saradnje između Cece i njega.

– Sve što su mediji tada i kasnije pisali nije tačno. Ceca i ja zajedno radimo 17 godina, oboje smo profesionalci tako da nikada nećemo javno reći zašto smo tada prekinuli saradnju.

Izvor: Vesti-Online

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • i sta sad ???kako cemo mi njeni obozavaoci da dodjemo to tog cd???verovatno opet na crno trziste ..,pa ce opet biti ona kriva jer je voli masa ljudi!!!! narocito oni koji je javno kritikuju ..a svi imajuu autu njen cd…caki i oni koji je kao najvise mrze !!!!

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca