Unofficial site

Brena odložila izdavanje albuma zbog Cece?

Vlasnica „Granda“, Lepa Brena pomerila je izdavanje novog albuma za kraj leta jer se boji da će uspeh njenog novog projekta zaseniti novi CD Svetlane Cece Ražnatović.

Cecai Lepa brena

Lepa Brena je odlučila da odloži termin izdavanja svog CD-a saznavši da će nove pesme Svetlane Ražnatović biti objavljene 30. maja.

Kako saznaje Press, iako je završila skoro sve pesme, Brena je u dogovoru sa svojim saradnicima odlučila da je najbolje da izdavanje albuma malo pričeka.

– Brena je skoro završila novi album, a njegovo objavljivanje bilo je zakazano za kraj maja. Međutim, odjednom se u medijima pronela vest da je Ražnatovićka u tajnosti snimila svoj CD i da će pesme premijerno početi da se puštaju od 30. maja. Kada je to saznala, najveća folk zvezda sa prostora eks-Juge je bukvalno poludela, pa je odlučila da objavljivanje albuma odloži za neko vreme. Njih dve su oduvek bile ikone folka u Srbiji, tako da se i njihova publika u većini podudara, pa bi objavljivanje albuma u isto vreme bio totalni promašaj. Brena je pogotovo svesna činjenice da će Cecin album biti pravi bum jer će ona u to vreme biti u osmomesečnom kućnom pritvoru – kaže izvor blizak Lepoj Breni.

Brena u MTV fazonu! (VIDEO)
Većina muzičkih stručnjaka i kritičara smatra da nije pametno da dve velike pevačke zvezde izdaju album istovremeno.

– Breni je krivo jer se uželela publike i jedva je čekala da izađe na binu sa novim pesmama. Ipak, morala je da se složi sa svojim saradnicima da nije pravo vreme, naročito što je Ceca popularna u Bosni i u Hrvatskoj, gde i Brena ima široku publiku, koja bi morala da se opredeli za jednu od ove dve pevačice. Prema poslednjim dogovorima, Brena će svoj muzički projekat izdati krajem leta, pa je pomerila i beogradske koncerte, koje će održati u Areni 20. i 21. oktobra – ističe izvor Pressa.

Izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca