Unofficial site

Novi Cecin rnb album zove se “Ljubav živi”!

Novi album folk dive Svetlane Cece Ražnatović u potpunosti će se razlikovati od svih prethodnih. Prva stvar koja je drugačija je način preuzimanja pesama, pošto će izdavačka kuća Miligram i Ceca organizovati preuzimanje pesama direktno sa sajta, što je prvi slučaj u folk muzici da se neko odvaži na takav način plasiranja pesama. Međutim, i sam album, kao i njegova promocija biće drugačiji.

Četrnaesti Cecin album zvaće se Ljubav živi, imaće 9 pesama, koje su urađene u r’n’b i rok fazonu! Kako će to zvučati, saznaćemo 30. maja, kada će prva pesma biti puštena. Na Miligramovom sajtu stoji najava da će tada za download biti postavljena pesma Šteta za mene.

Zbog toga što osam meseci mora da provede u kućnom pritvoru, pevačica se odlučila i da omot njenog albuma izgleda drugačije od svih prethodnih. Na njemu će pisati samo Miligram, Ceca i Ljubav živi, bez slika popularne pevačice. Regularno izdanje albuma svetlost dana ugledaće 17. juna.

“CD je gotov i biće najbolji u Cecinoj karijeru. Simbolično smo ga nazvali Ljubav živi, po istoimenoj pesmi koju sam napisao. Album je upravo posvećen ljubavi jer smo svi od brojnih problema, brzog i stresnog života, zaboravili na tu važnu stvar u našim životima, koja je pokretač i motiv svega”, izjavio je Aleksandar Milić Mili za Press.

Izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca