Unofficial site

Ceca krenula put Australije!

Folk pevačica Svetlana Ražnatović danas je oko 15 časova krenula put Australije na trinaestodnevnu turneju. Ona je sa aerodroma „Nikola Tesla“ poletela ka Istanbulu odakle večeras leti za Dubai. Ceca u četvrtak stiže prvo u Pert, odakle koncertom 3. decembra započinje prvu australijsku turneju u svojoj karijeri.

Ceca na aerodromu pred put za turneju po Australiji

Adnan Mundžić, australijski predstavnik Cecinog glavnog menadžera Rake Marića, kaže da je interesovanje za njene koncerte nezapamćeno i da su do sada prodali oko 85 odsto karata za sve planirane nastupe.

„U dva najveća grada, Sidneju i Melburnu, prodato je više od 6.000 ulaznica. Melburn je, inače, po brojnosti publike u ovakvim događajima, stigao Sidnej koji je do sada prednjačio“, ističe Mundžić.

Dolasku Svetlane Ražnatović prethodila je u Australiji višegodišnja sudska bitka da joj se odobri viza – a dva puta ranije useljeničke vlasti su odbile njenu molbu.

Poslednjih nedelja, marketinški efekat uz njenu posetu znatno je povećan i pisanjem srpske štampe o mogućoj optužnici protiv nje, zbog finansijskog poslovanja FK Obilić na čijem je čelu.

Ceca sa sobom ne vodi decu Veljka i Anastasiju, iako su i oni dobili vize, niti ikoga iz svog ličnog obezbeđenja, prenose beogradski mediji.

„Ceca u Australiju ide bez dece. Tamo će biti 13t dana i održaće seriju koncerata. Obezbeđenje će joj biti pojačano, tako da će je, uz telohranitelje koje tamo dobijaju sve zvezde, dodatno čuvati i ljudi iz jedne australijske agencije koju je angažovala naša kuća ‘Mjuzik star prodakšn'“, otkriva za „Kurir“ Raka Marić, Cecin menadžer.

Najpopularnija balkanska pevačica bi, prema njegovim rečima, trebalo da se vrati u Beograd sredinom decembra, kako bi proslavila slavu Sveti Nikola, nakon koje planira da zatraži biznis vizu i otputuje za Ameriku.

„Do sada je jednom dobila turističku vizu za SAD, ali nikad nije biznis vizu. Ne verujem da će zbog ovih stvari koje se dešavaju u poslednje vreme biti problema da je dobije, pošto je procedura ista kao i za australijsku“, naglašava Marić.

Raspored koncerata u Australiji

– 3. decembra – Pert
– 4. decembra – Sidnej
– 10. decembra – Adelajd
– 11. decembra – Melburnu (zbog velikog interesovanja, gradske vlasti obezbedile su dvoranu koja prima 12.000 ljudi)
– 12. decembra – Brizbejn (samo u ovom gradu ima još karata za Cecin nastup)

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca