Unofficial site

Ceca oborila rekord u Australiji, Pert! (Slike)

Dva dana po dolasku na australijski kontinent, Svetlana Ceca Ražnatović je održala prvi od pet koncerata koji je očekuju na ovoj turneji. Dosadašnji rekord u Pertu je držala manifestacija pod nazivom „Pop rok veče“ na kojoj su nastupili „Bijelo dugme“, „Valentino“, Bajaga i „Instruktori“, „Crvena jabuka“ i još nekoliko izvođača, a na kojoj je prodato 1.270 ulaznica.

Ceca tokom koncerta u Pertu, Australiji, 3 decembar 2010

Ali, u petak je postavljen novi rekord od preko 2.000 hiljade posetilaca u „Concert hali Pert“. Raka Marić, čija firma „Music star Australia“, je organizator turneje se samo zadovoljno smeška i poručuje: „Znao sam da biće sjajno, a poseban spektakl nas očekuje u Sidneju i Melburnu.“ Svoju sreću nije krila ni Ceca Nacionale koja je oduševljena reakcijom publike, atmosferom, činjenicom da je sve prošlo u savršenom redu.

„Bilo je krajnje vreme da se družim sa publikom u Australiji! Dugo sam se borila da večeras budem sa vama i drago mi je da sam uspela u tome“, rekla je Ceca. Naravno, zadovoljna je i publika koja je svoju miljenicu dva puta vraćala na bis, pa je Ražnatovićka ponovo zapevala „Groma“, a sjajne reakcije su bile i uz na bis izvedene pesme „Zajdi, zajdi“ i „Đurđevdan“. Ceca je, takoreći, bila zatrpana cvećem, kao i fanovima koji su želeli da imaju fotografiju sa Cecom. Brojni iseljenici iz Srbije, Bosne, Makedonije i Hrvatske koji žive u zapadnoj Australiji, te večeri su se zajedno veselili.

A bilo je više nego zanimljivo i dirljivo videti mlađe generacije koje jedva znaju maternji jezik, ali pevaju sve Cecine pesme od reči do reči. Tokom boravka u Pertu, Ražnatovićka je bila smeštena u apartmanu hotela „Duxton“, a dan po održanom koncertu se uputila na petočasovni let do Sidneja privatnim avionom gde je čeka nastavak muzičkih aktivnosti.

Fotogalerija koncerta Cece u Pertu, Australiji

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca