Unofficial site

Ceca: Pevala bih na Maksimiru

FOLK zvezda Ceca Ražnatović mogla bi konačno da zapeva u Hrvatskoj. Pevačica je dobila ponudu da u junu održi koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir, o čemu se trenutno pregovara sa njenim menadžmentom. Hrvatska štampa piše da bi Ceca ukoliko do aprila završi novi album, u okviru balkanske turneje nove pesme mogla da predstavi i hrvatskoj publici.

Ceca Svetlana Ražnatović

– O detaljima ponude, koju je menadžment Cece Ražnatović dobio za održavanje koncerta na stadionu Maksimir nije još moguće pričati, jer još nismo postigli nikakav dogovor. Ponuda je vrlo ozbiljna i primamljiva, ali moramo da budemo sigurni da će to biti koncert, koji bi po svim standardima omogućio uživanje i odličan provod za publiku u Zagrebu – navodi se u saopštenju pi-ar službe Cece Ražnatović.

Primamljiva ponuda, koja je iz Zagreba stigla pre desetak dana, iznenadila je našu najveću folk zvezdu. Kako saznajemo, Cecini uslovi za nastup u Hrvatskoj nisu finansijske prirode, već se isključivo odnose na visoke zahteve u tehničkom i bezbedonosnom smislu.

– Ukoliko se ispune svi moji zahtevi, rado ću zapevati na Maksimiru, jer znam da u Hrvatskoj imam mnogobrojnu publiku koja jedva čeka da dođe na moj koncert – izjavila je za „Novosti“ Ceca Ražnatović. – Ipak, u ovom trenutku je rano pričati o tome.

Ukoliko Ceca ovog leta, ipak, zapeva na Maksimiru, biće to njen prvi koncert u Hrvatskoj. Budući da je izuzetno popularna u susedstvu, tamošnji menadžeri procenjuju da bi najveća srpska zvezda na stadionu fudbalskog kluba Dinamo mogla da okupi više od 60.000 ljudi, koliko je bilo i na koncertu grupe U2. Organizatori su rekli da još nisu zatražili dozvolu uprave kluba i da ne strahuju od eventualnih negativnih reakcija hrvatske publike. Inače, Ceca je jedina velika zvezda iz Srbije koja nikad nije nastupala u Hrvatskoj.

Izvor: Novosti

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca