Unofficial site

Ceca pokvarila planove Bijelom dugmetu

Mladen Vojičić Tifa, nekadašnji pevač „Bijelog dugmeta“, izjavio je kako dugo planirani projekat ovog benda kasni, jer su se Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković usredsredili na Cecu.

CECA

Deo grupe u sastavu Tifa, Alen Islamović, bez Bebeka, u „Metropolis areni“ skopskog sajmišta, su uoči subotnjeg koncerta prisutnima otkrili zašto njihov novi projekat kasni:

„Ceca nam je pomutila planove oko novog projekta zato što su snage kompozitora Aleksandra Milića – Milija i Marine Tucaković u ovom trenutku usmerene ka njoj – otkrio je u Skoplju Mladen Vojičić.

Tifa i Alen posle raspada „Dugmeta“ nastupaju kao grupa „Kada bi bio bijelo dugme“, a ovo im je bio treći koncert u Makedoniji za poslednje dve godine. Oni kažu da čak i bolje funkcionišu bez Bebeka, tako da nema žala zbog novog smanjenja “grupe”. Na skopskom koncertu su izazvali izvanredan prijem kod publike sa najpoznatijim hitovima “Bijelog dugmeta”. Prethodno je kao njihova predgrupa nastupila “Crvena jabuka” sa Draženom Žerićem – Žerom.

Oni su i ranije obećavali novi materijal, ali pošto nikako da se pojavi objasnili su koji su razlozi za to i izrazili nadu da će se Mili i Marina posvetiti tom projektu kada prođe izdavanje Cecinog CD-a.

Izvor: Svet

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca