Unofficial site

Ceca posvećuje novi album Arkanu

Svetlana Ceca Ražnatović
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je rešila da na svojoj facebook fan stranici otkrije naziv svog novog albuma i stihove pesme po kojoj će nositi ime. Novi album će nositi naziv “Ide to s godinama ide”, a tekst refrena naslovne numere će glasiti:

“Ide to s godinama ide da oči koga nema vide, da se vratiš gde su dani stali, tamo gde smo ko golubovi pali, ide to s godinama ide da oči koga nema vide, hoće to hoće sve kada ljubav neće te…čujem, nebom putuješ za mene se raspituješ”. Tekst pesme je napisala Marina Tucaković, koja je uradila i tekstove za pesme “Kiša”, “Ništa ti ne zameram”, “Razum i srce”, “Rođena nisam za ljubav”. Na novom albumu će se naći i numera Bore Đorđevića “Užasno mi nedostaje” čiji je refren Bora izrecitovao u emisiji “Magazin IN” na televiziji “Pink”.

Na osnovu tekstova pesama možemo zaključiti da će na Cecinom novom albumu biti puno balada i emotivnih pesama, a sudeći po tekstu refrena pesme “Ide to s godinama, nameće se zaključak da će Ceca novi album i udarnu pesmu sa novog CD-a, posvetiti svom pokojnom suprugu Arkanu: “U tu pesmu sam se odmah zaljubila, tako da je bilo logično da dam naziv albumu po njoj, jer je kao pisana za mene. Oduševila sam se!” – rekla je Ceca gostujući na televiziji “Pink”.

Izvor: Poznati

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca