Unofficial site

Ceca ustupila pesmu Romani

Svetlana numeru Žejka Joksimovića prepustila Panićevoj: Moj novi album koji uveliko pripremam sa Milijem zvaće se „Ide to s godinama“

Ceca Svetlana Raznatovic, Romana, i Mira

PESMA Željka Joksimovića „Nema duge posle tuge“, koja je trebalo da se nađe na novom albumu Svetlane Cece Ražnatović, završila je kod Romane Panić. Srceparajuću baladu Marina Tucaković je napisala za Viki Miljković, ali je folk pevačica u tekstu „prepoznala“ svoju kumu Cecu i prepustila joj pesmu. Osim toga, Viki nije mogla, nekoliko meseci posle očeve smrti, da otpeva stihove: „Kažu negde nebom putuješ, kažu za mene se raspituješ, kažu da su tvoji pozdravi pali golubovi“.

Tragom ove informacije kontaktirali smo sa folk divom, koja nam je potvrdila da je Joksimovićevu pesmu ustupila Romani.

Shvatila sam nedavno da se pesma „Nema duge posle tuge“ ne uklapa koncepcijski u album koji pripremam, pa sam numeru prepustila Romani. Verujem da će je izneti na pravi način, jer je odlična pevačica – rekla nam je Ceca Ražnatović, dok uveliko priprema nove pesme sa kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem, sa kojim je nedavno obnovila saradnju.

Novi Cecin album nosiće naziv „Ide to s godinama, ide“, a refren naslovne pesme glasi: „Ide to s godinama, ide, da oči koga nema vide, da se vratiš gde su dani stali, tamo gde smo kao golubovi pali, hoće to, hoće sve, kada ljubav neće te.“

Izvor: Novosti

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Prosto nqam kakvo da kaja, tazi tema e malko mutna za men,neka da nepravim izlishni greshki. Kogato chovek neznae neshto,mulchi taka shte napravq i as, ostanete si sus zdraave .

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca