Unofficial site

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša u Skoplju!

Dve najpopularnije srpske pevačice i rivalke Svetlana – Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša zakazale su konačni obračun u Skoplju, gde će u drugoj polovini novembra održati koncerte u sportskoj dvorani “Boris Trajkovski”.

Ceca na koncertu u Prilepu, Makadoniji

I to u razmaku od samo nedelju dana. Makedonska štampa za 20. novembar najavljuje Karleušin spektakl “Sve o divi”, koji je srpska publika imala prilike da vidi 15. maja u “Beogradskoj areni”. Organizatori poručuju da je interesovanje za nastup JK ogromno, budući da će se prvi put predstaviti makedonskoj publici na jednom tako velikom koncertu.

Samo nedelju dana kasnije, 26. novembra, na istom mestu, zapevaće i Ceca Ražnatović. Time će ispuniti obećanje dato u Prilepu, na ovogodišnjem “Bir festu” pred 130.000 obožavalaca, da će na jesen svoj novi album promovisati koncertom u Skoplju. Ceca u glavni grad Makedonije stiže dva dana pre nastupa, sa ekipom od 28 ljudi, (bendom, pratećim vokalima, stilistima i ličnim obezbeđenjem), za koje će biti zakupljen čitav sprat hotela u Skoplju.

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca