Unofficial site

Ceca sa Alenom Ademovićem otpevala “Kišu”

Već nekoliko godina isčekuje se novi album folk dive Svetlane Cece Ražnatović, a poslednjih meseci čuju se informacije sa svih strana oko pesama koje će popuniti isti.

Ceca sa Alenom otpevala novu pesmu

Ono što je za sad sigurno jeste da je Ceca ostala verna estradnoj mami Marini Tucaković koja mesecima vredno radi na tekstovima. No, ovoga puta, pevačica je oko sebe okupila veliki broj saradnika, te će svoj pečat Cecinom albumu dati i Bora Đorđević, Biljana Spasić ali i Marija Šerifović kojoj će ovo biti debitantski autorski rad. Naime Marija je napisala muziku i odmah preponala Cecu u svemu tome, tako da Marina ima pune ruke posla.

Kako ekskluzivno saznaje portal Opera17, Ceca će na svom albumu ”Ide To Sa Godinama” imati duetsku pesmu. No, svoj glas folk zvezda neće ukrstiti ni sa Džejem, niti sa Joksimovićem, niti nekom koleginicom, nego sa, ni manje ni više nego Alenom Ademovićem.

– Marina se oduševila kada je čula pesmu i odmah ju je videla kao duetsku numeru u kojoj želi da spoji dva tako specifična glasa poput Cecinog i Alenovog. Budući da zna koliko Ceca voli pesmu Kruška i način na koji je otpevao Ademović, misli da bi to bio pogodak- kaže izvor Portala Opera17 i dodaje:

– Pesma je veoma emotivna, ali hitična i sigurno će biti veliki hit širom Balkana. Pesmu ”Kiša” uradio je Romario, dok je Marina napisala tekst i jedva čeka da je svi čuju. Sigurna je da će publika biti oduševljena – završava naš izvor blizak Marini Tucaković.

Alen Ademovic otpevao sa Cecom

Kontaktirali smo Cecu, ali pevačica nije bila dostupna za komentar do objave ovog teksta.

Sudeći po autorima muzike i teksta, i glasovnim mogućnostima Cece i Alena, ne sumnjamo da će, ukoliko do dueta dođe, njihova energija i specifičnost boje glasa izneti pesmu na pravi način i oduševiti poštovaoce lika i dela Svetlane Cece Ražnatović.

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca