Unofficial site

Ceca Ražnatović rezerviše stadion Koševo za koncert u julu!

Nakon što je srbijanskoj pjevačici Svetlani Ražnatović Ceci ponuđeno da održi koncert na zagrebačkom stadio Maksimir u junu, na noge su se digli u Hrvatskoj i poručili da od toga nema ništa. I iz policije su saopštili da koncerta neće biti.

Ceca manekenka

Međutim, Ražnatovićeva i njen štab ne odustaju i oni uveliko spremaju plan njene balkanske turneje.

„O detaljima još ne možemo govoriti kao ni o terminima koncerata. Ceca je dobila ponudu da pjeva na stadionu Maksimir u Zagrebu krajem juna i na tome sada radimo, odnosno analiziramo predloženi ugovor, ali dogovor još nismo sklopili. Ponuda je veoma ozbiljna i finansijski izuzetno unosna, ali ima tu još puno detalja koje treba riješiti kako bi se koncert, koji mora biti na vrhunskom novou održao“, saopštili su iz štaba Svetlana Ražnatović.

Kako list „San“ saznaje iz svojih izvora bliskih menadžmentu srbijanske pjevačice, njeni emisari su već nekoliko dana u Sarajevu i ispituju kakva je mogućnost da ona održi koncert u glavnom bh. gradu.

„Nema nikakve sumnje da bi Svetlana Ražnatović na svoj koncert dovela na desetine hiljada ljudi. Prvo smo mislili da bi najbolje rješenje bilo da taj koncert bude u Zetri, prije svega zbog sigurnosti, a onda smo na osnovu onoga što smo čuli i saznali došli do zaključka da Ceca može pjevati jedino na stadionu Koševo. Uvjereni smo da bi na njen koncert na stadionu Koševo došlo najmanje 60.000 ljudi i da bi to bio svjevrsni rekord. U pitanju je i veliki biznis, u pitanju se velike pare i sa tim se nije igrati. Svi bi zaradili vrtoglave sume novca. Obavili smo neke razgovore, a iz potpuno razumljivih razloga ne možemo otkriti sa kim sve u Sarajevu, i vrlo je moguće da ovog ljeta Svetlana Ceca Ražnatović održi koncert u Sarajevu. Konkretnije, razgovarali smo o zakupu stadiona Koševo za cijeli mjesec jul, a cijena je za nas potpuno nebitna“, kazali su jučer za „san“ izvori bliski štabu srbijanske pjevačice. Oni posebno ističu da Ražnatovićeva nema nikakvih finansijskih uslova i da se njeni zahtjevi isključivo odnose na visoke standarde u tehničkom i sigurnosnom sistemu.

„Svetlana Ražnatović ne traži nikakav novac za koncerte u Zagrebu i Sarajevu koje namjerava da održi ovog ljeta“, tvrde iz njenog štaba uz napomenu da je ona spremna da pjeva ako se ispune uslovi koje je postavila.

„Ražnatovićeva prati situaciju u cijelom regionu i jako dobro zna da i u Hrvatskoj i u BiH ima mnogobrojnu publiku“, kažu u njenom štabu.

Izvor: 24sata

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca