Unofficial site

Ceca u strahu od piraterije za novi album

Folk zvezda će zbog piraterije izgubiti na hiljade evra, pošto će nove pesme moći besplatno da se skinu sa interneta. Najveća srpska folk zvezda u ozbiljnom je problemu. Novi album će joj, po svemu sudeći, doneti mnogo manju finansijsku dobit od očekivane. „Patent“ Aleksandra Milića Milija da se pesme postave na sajt „Miligram mjuzika“ u najavi je osuđen na propast, jer će ih svako lako skinuti, pa će se svega nekoliko minuta po objavljivanju naći na Jutjubu ili nekom sličnom sajtu.

Svetlana Ceca Ražnatović

Zašto bi neko kupovao album, kad će on biti dostupan na internetu. Pirati će sigurno pesme odmah postaviti na neku od internet stranica s koje će svi moći da ih „svuku“ u svoj kompjuter. Upravo zbog toga, ceo Cecin tabor hvata se za glavu. Ako i postave zaštitu na Milijevom sajtu, dovoljno je da samo jedna osoba kupi disk i da pevačici na isti način napravi problem – kaže za Kurir izvor blizak Ražnatovićevoj.

Zarade od prodaje albuma „Ljubav živi“ neće biti, čega su svesni svi. Zato će Ceca, kako bi došla do love, morati da sačeka vreme kad će moći da napravi turneju. A to je tek po isteku uslovne kazne. Ona je, kako saznajemo, računala da će joj nove pesme pomoći da skucka jedan deo duga prema državi. Ali, pirati i dalje krstare…

Ne pomažu ni hapšenja

Na probleme s pireterijom naišli su mnogi, a poslednji slučaj je postavljanje na internet filma „Montevideo, bog te video“ dok se prikazivao u bioskopima. Policija je ubrzo pohapsila počinioce, ali je nelegalna distribucija i pored toga nastavljena, pa se i danas može odgledati na Jutjubu ili nekim dugim sajtovima. U poslednje tri godine zbog piraterije je na visoke kazne osuđena 181 osoba, a podignuto je i 200 novih optužnica.

Podrzite Cecu – kupite i njen novi album!

Izvor: Kurir

3 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • I ja cu da kupim album jos danas sam htela da porucim prvu pesmu ali nazalost nemam platnu karticu tako da moram do ponedeljka da se strpim i da vidim kako ce onda organizovati. Trebali su da organizuju i neki drugi vid ipak ima nas mnogo koji nemaju kartice :((((

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca