Unofficial site

CECU ZAJEBALI PIRATI: ALBUM NA INTERNETU VEĆ OD JUČE!

Ljubav živi, al‘ živi i piraterija! Svi oni koji su sa nestrpljenjem čekali 17. jun i album Cece Ražnatović iznenadili su se kada su već juče bili u mogućnosti da preslušaju nove pesme folk dive!

Nervozna Ceca

Naime, dan pre nego što je album „Ljubav živi“ trebalo da se pojavi u prodaji, internet su preplavili linkovi na kojima je bilo moguće preslušati devet novih pesama Ražnatovićeve, zbog čega su i autor i izvođač pretrpeli velike gubitke. Za sada nije poznato kako su nove pesme koje je napisao Aleksandar Milić Mili dospele u javnost pre roka, ali se sumnja da je za sve kriv jedan primerak diska koji je na kvarno pušten u promet.

– Iako je album trebalo da se pojavi u prodaji tek danas (17. juna), dugoočekivane nove Cecine pesme doživele su premijeru dan ranije. To je obradovalo armiju fanova Ražnatovićeve jer su pre vremena bili u prilici da preslušaju numere o kojima se toliko pisalo i pričalo – priča dobro obavešteni izvor blizak folk pevačici.

Na naše pitanje kako je došlo do toga da se pesme pojave na internetu pre nego što su zvanično puštene u prodaju, naš sagovornik je dao sledeće objašnjenje:

– Stvari stoje ovako: distributerima u celoj zemlji je Cecin novi album poslat dan ranije i trebalo da je da ostane zapečaćen do 17. juna. Međutim, dovoljno je bilo samo da neko ilegalno prisvoji jedan disk i plasira ga na internet. Ne može se sa sigurnošću reći da li se to dogodilo prilikom istovara robe iz kamiona ili je možda disk izvučen iz nekog kioska ili je razlog nešto treće, ali svakako, šta god da se desilo, zbog toga što su pesme okačene na internet, trpe i izvođač i autor i neko treba da snosi posledice zbog ovog krivičnog dela – priča naš izvor.

Redakcija našeg lista pokušala je da stupi u kontakt s Aleksandrom Milićem Milijem, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli u tome. Ista situacija je bila i sa folk pevačicom, koja je tokom jučerašnjeg dana ostala nedostupna za komentar.

„Cecomanija“ počela!

Uprkos tome što su Cecine pesme juče mogle da se skinu besplatno putem interneta, veliki broj njenih fanova kupio je juče regularno novi CD kod kolportera. Naime, prvi primerci originalnog CD-a stigli su juče, u popodnevnim satima u centar Beograda, kao što je bilo i planirano, pa su hiljade obožavalaca Ražnatovićeve pohrlile ka prodajnim mestima, kako bi pazarile novi album folk dive.

Izvor: Bezzabrane

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca