Unofficial site

Cecin novi album podelio publiku (VIDEO)

Zvanični podaci kažu da je od 100 hiljada primerka u koliko je štampan Cecin novi album, za nekoliko sati prodato 10 hiljada. Na internetu hakeri postavili sve Cecine pesme a publika ih ocenila i dobrim i lošim…

Novi Cecin album naziva Ljubav živi od danas je zvanično u prodaji. Štampan je u tiražu od 100.000 primeraka, a za prvih nekoliko sati prodato je 10 hiljada CD-ova. Ipak, hakere niko nije mogao da spreči, pa su na mnogim internet stranicama i naravno, na „Jutjubu“, Cecine nove pesme bile dostupne svima još juče.

Forumaši ali i fanovi izneli su podeljena mišljenja u vezi sa pesmama. Dok neki tvrde da je Ceca dokazala da je kraljica i da je vokalno najbolje do sada izrazila emocije, drugi smatraju da je ovo najgori album u njenoj karijeri.

Album je svakako drugačiji: obiluje R’n’B ritmovima i zvukom koji nije karakterističan Ražnatovićkoj, a čak su i trube u jednoj od pesama umiksovane sa modernim zvukom. Izgleda da obožavaoci „narodnjačke“ Cece ipak svoju omiljenu pevačicu doživljavaju kao nekog ko peva komercijalne stvari, a ovim albumom ona je izašla iz tog okvira. Mlađa publika podržava drugačiju Ceki jer kažu da je konačno došlo vreme da potpuno promeni muzički pravac.

Kompozitar Mili je prezadovoljan, i iako je i sam rekao da Ceca neće učestvovati u promociji albuma, on će na svom zvaničnom „Jutjub“ kanalu postavljasti snimke iz studija dok se na pesmama radilo. Na taj način će priuštiti fanovima zadovoljstvo da ipak vide Cecu, doduše u radnoj atmosferi, i osete emociju koju je unela u svoje nove pesme.

Izvor: Smedia

3 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Album je vrh bas kao i svi do sada,ko kaze da su pesme lose taj nema pojma o muzici,takvima bi preporucio da idu da gledaju simpsonove.Mogu hakeri na internetu da izbace sve ali dok nemate original album u rukama nije to to.Pesme vrlo brzo ulaze u usi tako da sto se vise slusaju bice problema koja ce biti veci hit.Na prvo slusanje su se izdvojile nekoliko IGRACKA SAMOCE,STETA JE,RASULO ,SVE STO IMAM I NEMAM,.Ma sta lupam i ja sve su fantasticno dobre svaka pesma je novi hit.

  • Preslusala sam album jedno deset puta i svaka pesma ima jako tezak tekst i naravno da ne moze da se dopadne onima koji su navikli na cirkuzantske tekstove.Najbolje otpevana pesma i nekako drugacije zvuci od drugih je „IGRACKA SAMOCE“SVAKA CAST KO RAZUME -SHVATICE…

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca