Unofficial site

Cecin novi album podelio publiku (VIDEO)

Zvanični podaci kažu da je od 100 hiljada primerka u koliko je štampan Cecin novi album, za nekoliko sati prodato 10 hiljada. Na internetu hakeri postavili sve Cecine pesme a publika ih ocenila i dobrim i lošim…

Novi Cecin album naziva Ljubav živi od danas je zvanično u prodaji. Štampan je u tiražu od 100.000 primeraka, a za prvih nekoliko sati prodato je 10 hiljada CD-ova. Ipak, hakere niko nije mogao da spreči, pa su na mnogim internet stranicama i naravno, na „Jutjubu“, Cecine nove pesme bile dostupne svima još juče.

Forumaši ali i fanovi izneli su podeljena mišljenja u vezi sa pesmama. Dok neki tvrde da je Ceca dokazala da je kraljica i da je vokalno najbolje do sada izrazila emocije, drugi smatraju da je ovo najgori album u njenoj karijeri.

Album je svakako drugačiji: obiluje R’n’B ritmovima i zvukom koji nije karakterističan Ražnatovićkoj, a čak su i trube u jednoj od pesama umiksovane sa modernim zvukom. Izgleda da obožavaoci „narodnjačke“ Cece ipak svoju omiljenu pevačicu doživljavaju kao nekog ko peva komercijalne stvari, a ovim albumom ona je izašla iz tog okvira. Mlađa publika podržava drugačiju Ceki jer kažu da je konačno došlo vreme da potpuno promeni muzički pravac.

Kompozitar Mili je prezadovoljan, i iako je i sam rekao da Ceca neće učestvovati u promociji albuma, on će na svom zvaničnom „Jutjub“ kanalu postavljasti snimke iz studija dok se na pesmama radilo. Na taj način će priuštiti fanovima zadovoljstvo da ipak vide Cecu, doduše u radnoj atmosferi, i osete emociju koju je unela u svoje nove pesme.

Izvor: Smedia

3 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  • Album je vrh bas kao i svi do sada,ko kaze da su pesme lose taj nema pojma o muzici,takvima bi preporucio da idu da gledaju simpsonove.Mogu hakeri na internetu da izbace sve ali dok nemate original album u rukama nije to to.Pesme vrlo brzo ulaze u usi tako da sto se vise slusaju bice problema koja ce biti veci hit.Na prvo slusanje su se izdvojile nekoliko IGRACKA SAMOCE,STETA JE,RASULO ,SVE STO IMAM I NEMAM,.Ma sta lupam i ja sve su fantasticno dobre svaka pesma je novi hit.

  • Preslusala sam album jedno deset puta i svaka pesma ima jako tezak tekst i naravno da ne moze da se dopadne onima koji su navikli na cirkuzantske tekstove.Najbolje otpevana pesma i nekako drugacije zvuci od drugih je „IGRACKA SAMOCE“SVAKA CAST KO RAZUME -SHVATICE…

  • Ceca je ceca pa kakve pesme bile….mislim da za karleušu niko nije rođen da joj napiše pesmu niti će bit za takve pevačice naj bolje da rade na auto putu Beograd Niš…:)

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca