Unofficial site

KURIR SLUŠAO CECIN CD: Deset pesama, deset hitova

Album, koji će se naći u prodaji 17. juna, u stilu je Ražnatovićeve, ali ipak drugačiji od onoga što je do sada snimala.

Nova Ceca u bržem ritmu.

Tako se može opisati novi album Svetlane Cece Ražnatović koji je Kurir ekskluzivno imao priliku da presluša. Svaka pesma ima dobru energiju i sigurno će biti veliki hit koji će se slušati u svakoj diskoteci širom Evrope. Sve su pevljive i imaju jaku priču koju prati brz ritam. Osim jedne balade „Dobro sam prošla“, za koju možemo reći da je prava ženska pesma.

Novi album je u Cecinom stilu, ali ipak drugačiji od svega što smo do sada od nje čuli. U svakoj numeri se oseća nova energija i žene će se lako pronaći u njima. Od „Poziva“, koji opisuje situaciju koju je svaka devojka bar nekad imala, preko pesme „Ime i prezime“, zatim „Da raskinem s njom“, „Pet minuta“, „Mrzi me“, „Brat“, „Turbulentno“, „Vidimo se, daso“, „Udaće se suze moje“ do pomenute balade „Dobro sam prošla“.

Ceca za Kurir kaže da je prezadovoljna novim pesmama, a za to ima i razloga.
– Trudili smo se da ovaj album ne liči na prethodne, što nije bilo lako nakon dvadeset pet godina karijere i toliko pesama koje sam otpevala. Bio je to ozbiljan zadatak i za autore, ali i za mene kao pevača i mislim da smo ga uspešno obavili – rekla je kroz osmeh najveća balkanska zvezda, čiji će album izaći 17. juna u izdanju „Miligram mjuzika“ i „Siti rekordsa“.

Večeras na Pinku dve nove pesme

Ceca će večeras gostovati u emisiji „Ami Dži šou“, gde će premijerno otpevati dve pesme – „Poziv“, po kojoj se zove album, i „Ime i prezime“. Ona će s Ognjenom razgovarati o novom albumu i o koncertu koji sprema 28. juna na Ušću. Pokazaće i da izgleda nikad bolje i da je puna energije, uprkos napornim pripremama za veliki spektakl i izlazak albuma.
Nema ni ime ni prezime

Kurir ekskluzivno donosi refren pesme „Ime i prezime“:

Nemam ja godine,
nemam ime ni prezime,
s tobom krv sam promenila,
sebe sam pobedila.
Nek mi se smeje svet,
lepo biti je razapet.
Kada se telo ne protivi,
s tobom živim
i kad mi se ne živi.
Nazivi pesama

  1. ‎Poziv
  2. Ime i prezime
  3. Da raskinem s njom
  4. Pet minuta
  5. Mrzi me
  6. Brat
  7. Turbulentno
  8. Vidimo se, daso
  9. Udaće se suze moje
  10. Dobro sam prošla

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca