Unofficial site

PREMIJERA: Ceca Ražnatović – Poziv! Poslušajte Cecinu novu pesmu! (Video)

Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je noseću numeru sa novog albuma „Poziv “ i ispratila trend mnogih zvezda u emisiji „Ami G Show “ kod Ognjena Amidžića.

Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je noseću numeru sa novog albuma „Poziv“ i ispratila trend mnogih zvezda u emisiji „Ami G Show“ kod Ognjena Amidžića.

Od trenutka kada se pojavila Ceca Ražnatović je očarala sve u publici, a i sve kraj malih ekrana. Pevačica kojoj niko ne može da parira ni glasom ni stasom otpevala je prvu pesmu karakterističnog naziva „Poziv“ koji ujedno nosi i novi album.

Pesmu Poziv uradili su Cecini dugogodišnji saradnici Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković, koji su za pevačicu imali samo reči hvale.

PREMIJERA: Ceca Ražnatović – Ime i prezime! Favorit sa novog albuma! (Video)U pauzi je razgovarala sa Ognjenom Amidžićem o koncertu koji priprema 28. juna na Ušću, a naravno prokomentarisane su brojke o kojima se mnogo spekuliše poslednjih dana. Ceca se prvo našalila rekavši da je na njenom prošlom koncertu bilo 10.000 ljudi, a zatim objasnila da su posle 150.000 prestali da broje.

Poslušajte „Poziv“ i uživajte u novoj Cecinoj pesmi koja je postala hit i pre nego što ju je iko čuo!

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca