Unofficial site

Otkrivamo: Mili radi novi Cecin album!

Ekskluzivno… Svetlana Ražnatović i Aleksandar Milić zakopali ratne sekire na inicijativu Marine Tucaković! Otkrivamo… Mili već radi na Cecinom albumu, koji će izaći u junu, na njen rođendan!

Ceca i Aleksandar Milic Mili

Folk zvezda Svetlana Ražnatović i jedan od najboljih srpskih kompozitora, Aleksandar Milić, zakopali su posle četiri godine ratne sekire i ponovo uspostavili poslovnu saradnju! Kako Press saznaje, Ceca i Mili se posle svađe do koje je došlo 2006. godine posle Ražnatovićkinog koncerta na Ušću, nisu ni čuli ni videli, sve do pre mesec dana, kada je njihov tajni susret upriličila tekstopisac i zajednička prijateljica Marina Tucaković.

Prema rečima sagovornika Pressa, koji je insistirao na anonimnosti, večera nekada dva bliska prijatelja i saradnika protekla je u veoma emotivnom i veselom raspoloženju, a dogovoreno je da Mili radi novi Cecin album!

– Ceca je bila Milijeva muza i on je zapravo preko nje postao poznat široj javnosti! Najveći uspeh napravili su 2006. godine albumom „Idealno loša“, a Mili je tada uradio i isproducirao ceo CD! Onda je održan spektakularni koncert na Ušću, posle čega je došlo do iznenadnog prekida saradnje i zahlađenja odnosa. Iako se spekulisalo da je Ražnatovića „otkačila“ svog nekada bliskog saradnika zbog loše organizacije koncerta i brojnih dugova koji su ostali posle njega, ni Ceca ni Mili nikada nisu otkrili pravi razlog svog sukoba. Milić je tada preuzeo da radi album Ani Nikolić, koji je loše prošao, a onda i povratnički Lepoj Breni, za koji su mnogi komentarisali da je kopija Cecinog – navodi sagovornik Pressa i dodaje:

– Posle prekida saradnje sa Brenom sredinom prošle godine, Mili je u više navrata pokušavao da stupi u kontakt sa Cecom, međutim, ona je tada uspostavila saradnju sa drugim kompozitorima i tekstopiscima, koji su počeli da rade pesme pa nije bila zainteresovana za susret. Međutim, pošto je bila sve nezadovoljnija pesmama koje je dobijala, Ceca je ipak, na nagovor Marine Tucaković, pristala da se vidi sa svojim bivšim saradnikom. Večera je upriličena u Ražnatovićkinoj kući na Dedinju, a susret je bio veoma dirljiv i emotivan! Nekada bliski prijatelji i višegodišnji saradnici prisetili su se svih lepih stvari koje su ih vezivale tokom višegodišnje saradnje i na kraju dogovorili da Mili uradi čak osam pesama za Cecin novi album! Ceca, koja je već odabrala nekoliko pesama od drugih saradnika, među kojima je i Bora Đorđević, imaće težak zadatak jer će samo dve moći da zadrži, a ostale će morati da vrati. Mili je već sutradan počeo da radi na pesmama, a dogovor je da album izađe 17. juna na Cecin 38. rođendan. U planu je i spektakularni koncert, a o tome odlučuju Ceca i Raka Marić, pa se trenutno pregovara oko zakupa „Marakane“ ili Ušća – zaključuje sagovornik Pressa.

Izvor: Press

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca