Unofficial site

Ceca odložila koncert na „Marakani“

FOLK diva Ceca Ražnatović odložiće dugo očekivani nastup pred beogradskom publikom na „Marakani“, najverovatnije, za sledeću godinu. Mada je njen menadžer Raka Marić izrazio želju da popularna pevačica ponovo zapeva na našem najvećem stadionu 28. juna, na Vidovdan, Ceca zbog snimanja novog albuma koji nikako da privede kraju, neće moći da se posveti pripremama za prestonički koncert.

Ceca Marakana, 2002

– Nisam još završila novi album, tako da ne mogu da govorim o koncertu dok ne snimim nove pesme – rekla je za naš list Ceca Ražnatović. – Prioritet mi je da snimim dobre numere, a tek po njihovom objavljivanju razmišljaću o beogradskom koncertu. Ne znam kada će se to dogoditi.

Posle serije Cecinih prošlogodišnjih koncerata u Makedoniji i u Australiji, Marić za „Novosti“ veli da je planirao da pevačica nove pesme premijerno predstavi na „Marakani“.

– Istina je da sam to planirao i još nije kasno da se sve organizuje, ako bi Ceca novi album objavila do aprila. Ako ga, pak, objavi u junu, koncert ćemo, možda, organizovati u septembru, ali sva je prilika da ćemo ga odložiti za sledeću godinu – poručuje Marić.

Cecin menadžer tvrdi da je moguće organizovati tri velika koncerta u Beogradu u istom mesecu, te da Ceca ne odustaje od svog koncerta zbog nastupa Zdravka Čolića i Lepe Brene, takođe zakazanim za jun.

– Svako od njih ima svoju publiku, a Beograd i Srbija nisu baš tako mali da bi nečiji koncert ugrozio onaj drugi ili treći. U kratkom vremenskom periodu pevaće Šakira, Ejmi Vajnhaus, Santana, Sting, pa ne vidim zašto onda naše tri naše najveće zvezde ne bi mogle da održe koncert istog meseca?

Ako odustanemo od koncerta, svakako da to neće biti zbog Brene i Čole – ističe Marić.

Izvor: Novosti

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca