Unofficial site
Ceca - novi album 2013

Svetlana Ceca Ražnatović: Anastasija i Veljko su mi pomogli sa novim albumom, očekujte neočekivano!

Svetlana Ceca Ražnatović nagovestila je određene muzičke promene na novom albumu.

Ceca - novi album 2013

Ceca kaže da je uveliko počela sa pripremama za Ušće, ali da iako još uvek nije, uskoro počinje sa reklamnom kampanjom. Uz to kaže da će nove pesme biti u neku ruku drugačije od starih.

„Ovaj album je lepršaviji, brži, tekstovi su drugačiji, možda slušaoce neće iz prve podsećati na Cecu na koju su navikli.“

„Moram da priznam da sam i od svoje dece primila neke pozitivne kritike, objasnili su mi kako to sad vole mladi“, priča folk diva dodajući da su oni uticali na njen novi album, ali da se glasovi Veljka i Anastasije neće naći na njemu. Iako je javnosti već poznato da Anastasija odlično peva, nije bilo vremena od školskih obaveza da se i ona pojavi na maminom poslednjem albumu.

Na pitanje da li se na novom albumu mogu očekivati neki dueti, Ceca je rekla: „Sve se može očekivati. Očekujte neočekivano!“, a uz to dodala da nekada i sebe iznenadi odlukama u poslednjem trenutku.

Ceca će uskoro napunit 40 godina, što se po njoj ne bi reklo, pa je otrkila tajnu mladalačkog izgleda:

„Psihičko stanje, stanje duha je najbitnije za svakog čoveka da bi funkcionisao, genetika i naravno, posle tridesete to je teška borba sa gravitacijom, ali tu postoje tretmani, pravilna ishrana, ali nisam rob u smislu da na sve pazim“, završila je ona.

Autor: M.P.
Izvor: Story

Dodaj komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca