Unofficial site

Ceca Ražnatović otkazala koncerte u Nemačkoj i Švajcarskoj!

Do današnjeg dana, Svetlana Ceca Ražnatović mogla je da se pohvali da u karijeri dugoj dvadeset tri godine nema niti jedan otkazan koncert.

Ceca Adelejd, Australija

Međutim, Ceca je sa svojim timom saradnika donela odluku da, na veliku žalost, otkaže koncerte koji su bili zakazani za ovaj vikend: u Švajcarskoj u petak, prvog aprila i dan kasnije u Nemačkoj. Novonastala situacija, brojne medijske spekulacije kao i tendeciozna pisanja dovela su do ove odluke.

U saopštenju press službe Cece Ražnatović, između ostalog stoji:

„Ceca Ražnatović izražava ogromno žaljenje zbog otkazivanja koncerata. U karijeri dugoj više od dve decenije, nije bilo profesionalnih propusta niti koncerata koji nisu bili po standardima na koju je navikla svoju publiku, što ovoga puta ne bi bio slučaj.“

Kako se da naslutiti između redova, Ceca u ovom momentu ne može da nastupi niti želi da napusti svoju decu. Putnu ispravu kao i slobodu kretanja ima, ali imajući u vidu vrlo teške okolnosti pod kojima se nalazi ne čudi njena odluka.

Da li je ovoj odluci doprineo i pokušaj određenih medija koji su hteli da prave hajku kako se Ceca sa ovoga puta neće vratiti u Srbiju – ne znamo, ali odluka je doneta – Ceca Ražnatović je sigurna da će mnogima biti žao zbog ovoga, kao što je i njoj, ali takođe, veruje da će imati razumevanje svoje publike i podršku koja joj neizmerno znači, te da će poklonici njenog rada shvatiti da je u interesu njene dece i nje da ostane u Beogradu i potrudi se da što pre svoj život vrati u normalne tokove.

Izvor: Svet

1 komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 • Prije svega velik pozdrav za Cecu,zenu koja je carica i kraljica narodne muzike i koja ima jako velik broj obozavaoca diljem svijeta!
  Njena odluka je sasvim OK,i ona najbolje zna sta je za nju i njenu porodicu ciniti.
  Ceca je Ceca i uvijek ce tako da bude,bez obzira na sve sta joj radili i koliko je blatili.
  Ta dama je uspjela u zivotu i zavide joj mnogi,ali kao sto njezina pjesma kaze;
  … Radujte se duse sitne prodane,od iste ste rdje skovane……
  Ceco uz tebe su svi tvoji obozavaoci i svi te podrzavamo i volimo!!!!
  Samo hrabro,onako kako ti znas i sretno!!!! 🙂

Cecina biografija

Ceca

Saznajte sve o Svetlani Ražnatović Ceci. Čitaj dalje »

Ceca