PREMIJERA: Ceca Ražnatović – Poziv! Poslušajte Cecinu novu pesmu! (Video)

Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je noseću numeru sa novog albuma „Poziv “ i ispratila trend mnogih zvezda u emisiji „Ami G Show “ kod Ognjena Amidžića.

Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je noseću numeru sa novog albuma „Poziv“ i ispratila trend mnogih zvezda u emisiji „Ami G Show“ kod Ognjena Amidžića.

Od trenutka kada se pojavila Ceca Ražnatović je očarala sve u publici, a i sve kraj malih ekrana. Pevačica kojoj niko ne može da parira ni glasom ni stasom otpevala je prvu pesmu karakterističnog naziva „Poziv“ koji ujedno nosi i novi album.

Pesmu Poziv uradili su Cecini dugogodišnji saradnici Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković, koji su za pevačicu imali samo reči hvale.

PREMIJERA: Ceca Ražnatović – Ime i prezime! Favorit sa novog albuma! (Video)U pauzi je razgovarala sa Ognjenom Amidžićem o koncertu koji priprema 28. juna na Ušću, a naravno prokomentarisane su brojke o kojima se mnogo spekuliše poslednjih dana. Ceca se prvo našalila rekavši da je na njenom prošlom koncertu bilo 10.000 ljudi, a zatim objasnila da su posle 150.000 prestali da broje.

Poslušajte „Poziv“ i uživajte u novoj Cecinoj pesmi koja je postala hit i pre nego što ju je iko čuo!

11. juna 2013 - 23:00h | 2013 Novi album Pesme 2 Komentara

2 Komentara

  1. Boka
    22. avgusta 2013 - 20:59

    Ceco pomozi decaku milic milutinu iz pecenjevac tesko je bolestan br.0655049262

  2. biljana
    18. septembra 2013 - 14:44

    NAJBOLJA SI!!!!!!!!!!!!! TVOJE SU PESME LEK ZA DUSU!!!!!!!!!!!

Dodaj komentar

Prijavite se sa vašim Fejsbuk nalogom.

 

Pišite nam